FAQ


Onze rietjes zijn verkrijgbaar in de volgende formaten:
  • 12,7 cm (3,5-5,5 mm diameter)
  • 19,7 cm (3,5-5,5 mm diameter)

Jazeker! De rietjes zijn zowel te gebruiken in koude als warme dranken.


Onze rietjes zijn 100% glutenvrij! Ook bij een gluten-intolerantie kunnen de rietjes veilig gebruikt worden.


Natuurlijk! 100% natuurlijk (tarwe) en composteerbaar.


Nee! Onze rietjes zijn puur natuur. Chemicaliën of bleekmiddelen worden NOOIT toegevoegd.


Wil je de rietjes geleverd hebben in Nederland? Dan staan ze binnen 2 werkdagen bij je op de stoep. Wil je ze geleverd hebben in het buitenland? Neem contact met ons op voor de exacte levertijd.


Ja hoor. Ze zijn gemaakt van 100% tarwe, dus composteerbaar.


Leuk dat je interesse hebt in ons mooie product! Uiteraard is wederverkoop mogelijk. We zijn altijd op zoek naar mensen die ons willen helpen met de Straw-volution™. Neem contact met ons op voor prijzen en voorwaarden.


Cocktails. Koffie. Sinas. Kraanwater. Sportdrankjes. Milkshakes. Of je Bloody Mary. Roer ze in wat je wilt. Ze slurpen altijd!


Onze tarwerietjes zijn verpakt in ongebleekte kraftdozen met op soja gebaseerde inkten. Al onze communicatiematerialen worden gedrukt op duurzaam recycled én FSC®-gecertificeerd papier.


Retourneren voor consumenten
Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 ex BTW per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@strawz.eu.

Retourneren voor zakelijke klanten
Het herroepingsrecht uit de consumentenwetgeving is voor zakelijke klanten niet van toepassing. Mocht je niet tevreden zijn over een product of het verkeerde artikel hebben besteld, dan zullen wij altijd proberen een passend voorstel doen om eventueel producten retour te nemen dan wel een ander artikel te leveren. De verzendkosten hiervoor zijn voor je eigen rekening. Als de artikelen, dozen en verpakkingen ongeopend en onbeschadigd zijn dan nemen we deze retour. Het kan zijn dat we alleen een retour aannemen nadat we een afspraak hebben gemaakt over de terugbetaling.


Voor rietjes die geleverd worden in Nederland, zijn de verzendkosten € 6,95 per bestelling. in de webshop kan je per land de verzendkosten voor Europa bekijken.