• Login

Search

Duurzame rietjes

Duurzame rietjes nodig voor jouw horecabedrijf? StrawZ heeft de perfecte oplossing voor je, en we kunnen niet wachten om je te laten zien waarom we zo enthousiast zijn. Onze 100% duurzame, volledig afbreekbare, biologisch, glutenvrije, volledig veganistische rietjes zijn gemaakt van riet en tarwe.

Duurzaamheid staat voorop

Bij StrawZ zijn we helemaal in ons element als het gaat om duurzaamheid! Onze rietjes worden gemaakt van natuurlijke en hernieuwbare materialen: riet en tarwe. Wij snijden, wassen en drogen de stengels, zodat ze gebruikt kunnen worden als duurzame rietjes.

Dit betekent dat ze geen schadelijke plastic afvalberg achterlaten en bijdragen aan een schonere planeet. Door te kiezen voor Strawz, ben jij een ware milieuheld!

Bestel wholesale

 

Glutenvrij en veganistisch

Wist je dat onze rietjes ook helemaal gluten- en vegan vriendelijk zijn? We willen dat jouw gasten zich welkom voelen, ongeacht hun dieetwensen. Met Strawz hoef je je geen zorgen te maken - onze rietjes passen bij iedereen! 

Kwaliteit die indruk maakt

De rietjes van StrawZ zijn niet alleen duurzaam, maar ook van topkwaliteit! Ze blijven stevig en laten je nooit in de steek. Laat je gasten versteld staan van de consistentie en prestaties van onze rietjes. Je zult zien dat ze er dol op zijn!

Een statement voor je merk

Met StrawZ-rietjes maak je een statement voor jouw merk. Je laat zien dat je geeft om duurzaamheid en klanttevredenheid. Het is jouw kans om je te onderscheiden en milieubewuste klanten aan te trekken. Jouw bedrijf wordt een groene oase in de horecawereld!

Ruime keuze aan maten en stijlen

Bij Strawz begrijpen we dat geen twee drankjes hetzelfde zijn. Daarom bieden we een breed scala aan maten en stijlen aan, zodat je de perfecte rietjes kunt kiezen die bij jouw menu passen. Van cocktailrietjes tot jumbo-rietjes, we hebben het allemaal. Je kunt zelfs kiezen voor verschillende kleuren om je presentatie te verfraaien. Maak elk drankje speciaal! 

Gemakkelijk te bestellen en te leveren

Bij Strawz zijn we gefocust op gemak. Het bestellen van onze rietjes is een fluitje van een cent en de levering verloopt vlekkeloos. Je kunt je concentreren op wat echt belangrijk is in jouw horecabedrijf, terwijl wij ervoor zorgen dat je altijd genoeg rietjes hebt. Eenvoudig en efficiënt!

Milieuvriendelijke verpakking

We gaan nog een stapje verder in onze toewijding aan duurzaamheid. Onze verpakking is milieuvriendelijk en minimaliseert verspilling. Je kunt erop vertrouwen dat onze rietjes niet alleen goed zijn voor de aarde, maar dat ook onze verpakking het milieu zo min mogelijk belast. Samen maken we een verschil!

Ondersteuning voor jouw duurzame missie

Bij Strawz staan we altijd voor je klaar om je te ondersteunen bij je streven naar duurzaamheid. We bieden advies en begeleiding om ervoor te zorgen dat je het beste uit onze rietjes haalt. Samen kunnen we een positieve impact hebben op het milieu en tegelijkertijd jouw bedrijf laten groeien. We zijn er voor jou!

Kortom, als je op zoek bent naar duurzame rietjes die voldoen aan de verwachtingen van jouw horecabedrijf, dan hoef je niet verder te zoeken. Kies voor Strawz en maak een statement voor een groenere toekomst terwijl je jouw gasten de beste ervaring biedt. 

Bestel nu jouw Strawz-duurzame rietjes en maak het verschil! Samen kunnen we de wereld veranderen, en het begint hier, bij Strawz.

Over StrawZ

StrawZ is eind 2018 opgericht met een missie om de carbon footprint in de horeca (en daarbuiten) te verkleinen

Wij helpen iedere ondernemer de overstap te maken naar een duurzaam alternatief voor plastic horeca rietjes.

StrawZ opereert internationaal. Pieter is jouw aanspreekpunt en staat voor je klaar.

Meer weten over onze rietjes? Neem direct contact op met Pieter. Of vraag een gratis sample aan!

Bestel wholesale

 

Our boxes are made of FSC kraftbox paper | StrawZ